Als een dergelijk bericht als dat van het beëindigen van het opleiden van handbaltalenten en daarmee de onzekerheid over eredivisie handbal in Dalfsen tot je komt, dan gaat je dat niet in de koude kleren zitten. Dat komt dan hard aan en dat heeft tijd nodig om het te verwerken. Maar zoals met alles en zeker in de topsport dendert de trein gewoon door. Je kunt dan twee dingen doen. Je kunt het seizoen als een nachtkaars laten uitgaan en moeizaam toezien hoe de laatste wedstrijden in halfvolle zalen worden afgewerkt, of we zetten met zijn allen nog één keer de schouders eronder en gaan er alles uit halen.

Wij kiezen voor dat laatste en dat is wat wij ook gaan doen. Met opgeheven hoofd en met elkaar, samen laten zien dat wij Dalfsen zijn. Te beginnen aanstaande zondag 10 maart om 16:00 in de Nieuwe Tijenraan in Raalte, waar we het tijdens de Play Off wedstrijd op zullen nemen tegen Cabooter Group/Handbal Venlo. Een wedstrijd waarvan het belang niet onderstreept hoeft te worden.

Naar iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan het realiseren van eredivisie niveau handbal in de gemeente Dalfsen en zeker naar onze meiden zijn we het verplicht om tijdens deze wedstrijd een afgeladen volle tribune te realiseren. Inwoners van Dalfsen e.o., leden, handballiefhebbers of niet, we roepen jullie massaal op om tijdens deze wedstrijd aanwezig te zijn en ervoor te zorgen dat onze meiden het niet alleen hoeven te doen! De toegang is gratis!

Tot Zondag!