Dominique Koppe, cirkelspeelster van OTTO Workforce – VOC uit Amsterdam, komt de gelederen van Morrenhof Jansen Dalfsen versterken. De 23-jarige rechtenstudente uit Purmerend speelt al sinds de jeugd bij VOC maar kiest nu toch voor het opleidingsprogramma in Dalfsen. Ze werd de afgelopen 2 jaar landskampioen met haar huidige club.

Ellen Janssen, keepster van Morrenhof Jansen Dalfsen, vertrekt naar Duitsland. Janssen speelt sinds 2016 voor Morrenhof Jansen Dalfsen en won in die periode 1 maal het Landskampioenschap, 1 maal de Nationale Beker en 1 maal de Supercup. Dit seizoen eindigde zij met haar ploeg knap als 2e achter landskampioen VOC.
Ze gaat spelen op basis van een dubbel speelrecht bij HC Leipzig dat tegenwoordig uitkomt in de 3e Bundesliga. Dat is mogelijk d.m.v. een constructie met de kersverse Bundesliga club SV Union HalleNeustadt dat dit seizoen promoveerde. Bij HC Leipzig gaat Janssen dan verder groeien naar het niveau van de Bundesliga.

Adri van Leeuwen, bestuurslid van de Stichting Tophandbal Dalfsen, over het de komst van Dominique Koppe en het vertrek van Sharon Nooitmeer en Ellen Janssen:
Wij werden overvallen door de mededeling van Sharon Nooitmeer dat zij vertrekt naar het opleidingsteam van Metz Handball. Zij had ons in februari jl. laten weten nog een jaar bij onze club te blijven. Wij zijn ontzettend blij dat we met Dominique Koppe een hele goede vervangster aan onze selectie kunnen toevoegen. Zij is fysiek sterk en heeft flink wat ervaring opgedaan in zowel Europa Cup wedstrijden als de nationale wedstrijden waarin de prijzen worden verdeeld. Dominique gaat bij ons samen spelen met haar zus Silvana Koppe.
Het was de bedoeling dat Ellen nog een jaar bij onze club zou blijven. Zij heeft echter de belangstelling van de Duitse club netjes bij ons aangekaart en gevraagd of een tussentijds vertrek toch nog tot de mogelijkheden behoorde. Wij hebben besloten om aan dat verzoek mee te werken. Haar nieuwe club heeft zich met ons in verbinding gesteld en alles keurig afgewikkeld. Daarnaast heeft Ellen zich altijd volledig voor de club en het team ingezet. Wij wensen haar een mooie toekomst bij haar nieuwe club toe.