De Stichting Tophandbal Dalfsen biedt aan nationaal dames handbaltalent een “springplank” om zich te ontwikkelen tot tophandbalster, international met zo mogelijk een handballoopbaan in een aansprekende buitenlandse competitie.

We bieden onze speelsters faciliteiten om hun droom te kunnen verwezenlijken en geen vergoedingen om het leven aangenamer te maken. Dat betekent dat wij zorgen voor vervoer in de vorm van 5 clubauto’s, woonfaciliteiten als reizen tussen huis en handbal niet efficiënt is, handbal-kleding en -benodigdheden en betalen we de oefenstages en Europa Cup wedstrijden. Om al deze faciliteiten te kunnen financieren hebben wij sponsoren nodig.

Als sponsor helpt u ons om handbaltalent op te leiden tot topspeelster en zo de dromen van deze dames te verwezenlijken. Sponsoren maken onderdeel uit van ons team. Een team dat beleving en ambitie uitstraalt en altijd de best mogelijke prestatie wil neerzetten. Met die instelling is het de Stichting Tophandbal Dalfsen gelukt om de afgelopen jaren vele kampioenschappen en prijzen te behalen en daarnaast veel speelsters op te leiden voor een buitenlandse handballoopbaan.

Voor onze sponsoren organiseren wij regelmatig sponsorbijeenkomsten rond onze wedstrijden en is er een business club actief. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam op alle mogelijke manieren onder de aandacht van het publiek wordt gebracht. We hebben diverse sponsorpakketten beschikbaar. Kijk in onze brochure voor de sponsormogelijkheden.

Wilt u deel uitmaken van ons team? Stuur dan een email naar commercie@tophandbal-dalfsen.nl

Wij nemen contact met u op om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.


YouTube teamauto’s: