Ondanks een nederlaag van 26-22 (ruststand 13-8) blijft er uitzicht op de 2e ronde van de Europa Cup. Maar dan moeten de slordigheidjes van vanmiddag komende week tijdens de trainingen wel worden weggepoetst. Want Morrenhof-Jansen Dalfsen heeft het in zich om de tegenstander uit de Oekraïne de baas te zijn. Een sterke Oekraïnse keepster en de vele onnodige net-niet ballen maakte dat Dalfsen het onderspit moest delven.

Zaterdag 16 september om 19.00 uur gaan de meiden in een hopelijk uitverkochte en zinderende Trefkoele+ op voor een winst. Opgezweept door uitzinnige supporters moet dat mogelijk zijn!

Prachtige bijkomstigheid is dat voor iedere verkochte toegangskaart 1 euro wordt afgedragen aan ‘Samenloop voor hoop Dalfsen’, een loop waarvan de opbrengst naar het KWF gaat. Deze samenloop vindt in Dalfsen plaats op 22 en 23 september a.s. Inmiddels hebben zich in Dalfsen maar liefst 45 teams ingeschreven voor deze samenloop.

Koop dus massaal kaarten voor de Europa Cup wedstrijd van Morrenhof-Jansen Dalfsen tegen HC Galytchanka (UKR). Met een uitverkochte Trefkoele+ steunt u de meiden en het KWF! Wees er snel bij!

Kaarten koop je via deze link.