Al enige jaren heeft de Stichting Tophandbal Dalfsen mede dankzij Hotel De Barones een geweldige oplossing voor de handbalsters die vanwege de reisafstanden liever in Dalfsen willen wonen. Dat is ooit begonnen met 9 speelsters. Aankomend seizoen zijn er maar liefst 15 speelsters die Hotel De Barones hun thuis gaan noemen.

Met 15 speelsters en 14 beschikbare hotelkamers ontstaat er dan een probleem. Dankzij Hotel De Barones, Morrenhof Jansen, Bouwbedrijf Van Pijkeren en Ronald Bosch wordt de zolder verbouwd tot hotelkamer. Met de start van het nieuwe seizoen hebben we dus geen 14 maar 15 kamers beschikbaar.

Om het thuisgevoel zoveel mogelijk te benaderen, beschikken de speelsters over een eigen kamer met badkamer en is er een gemeenschappelijke keuken waar de meiden kunnen koken en eten. Die keuken is berekend op 8 tot 9 personen en zeker niet op 15 personen. Probleem dus!

Wat hebben wij toch geweldige sponsoren en vrijwilligers!

Op woensdag 5 juli wordt door het zaalteam de oude keuken verwijderd. Donderdag 6 juli installeert onze hoofdsponsor Morrenhof Jansen alle benodigde aansluitingen om de nieuwe keuken te laten werken. En wat voor een nieuwe keuken! Keukenbedrijf Kalua Keukens uit Kampen installeert op 11 en 12 juli een compleet nieuwe keuken. Een keuken die wel is berekend op 15 bewoonsters. Wat dacht u van 2 kookplaten, 2 vaatwassers, 3 koelkasten, een oven, een magnetron en een zee aan opbergruimte?

Het bestuur van de Stichting Tophandbal Dalfsen, de speelsters en de staf bedanken de volgende sponsoren:

                            Hotel De Barones
                      

En natuurlijk alle vrijwilligers van het zaalteam!!