Morrenhof-Jansen installatiebedrijven blijft nog een jaar hoofdsponsor

Tophandbal Dalfsen maakt vandaag twee belangrijke ontwikkelingen binnen de Stichting bekend. Trainer en coach Monique Queis-Tijsterman heeft aangegeven dat ze haar huidige tweejarige verbintenis aan het eind van dit handbalseizoen niet verlengt. Daarmee verlaat de coach Morrenhof-Jansen Dalfsen en moet de Stichting op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. “Een andere belangrijke ontwikkeling binnen Tophandbal Dalfsen is dat hoofdsponsor Morrenhof-Jansen installatiebedrijven het sponsorcontract met een jaar verlengt. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee,” vertelt bestuurslid Adri van Leeuwen.

“Mooi om te zien hoe het Dalfser bedrijfsleven ons opleidingsconcept steunt”
Adri van Leeuwen, bestuurslid van de Stichting Tophandbal Dalfsen: “Wij betreuren het besluit van Monique enorm, maar hebben er tegelijkertijd ook wel begrip voor. De ambities van Monique reiken verder dan het trainerschap bij onze club. Monique is een toptrainer en wij hebben op een ontzettend fijne manier met elkaar samengewerkt. Dat de sportieve resultaten dit seizoen tot nu toe tegenvallen vinden wij net als Monique erg lastig te verwerken. We zijn er echter van overtuigd dat Monique ook dit seizoen het maximale uit de ploeg haalt en dat wij met onze jonge ploeg de weg omhoog vinden. Gelukkig is er ook heel goed nieuws te melden, omdat onze hoofdsponsor heeft aangegeven haar verbintenis met onze Stichting met een jaar te verlengen. Dat is fantastisch, omdat onze wortels in Dalfsen liggen en het mooi is om te zien hoe het Dalfser bedrijfsleven, met Morrenhof-Jansen installatiebedrijven voorop, ons opleidingsconcept blijft steunen. De komende tijd zullen we ons focussen op het vinden van een nieuwe hoofdtrainer en nieuwe speelsters.”

Vertrek trainer
In de periode bij Morrenhof-Jansen Dalfsen won coach Monique Queis-Tijsterman vorig seizoen de Supercup en werd een verdienstelijke tweede plaats in de Eredivisie bereikt. Zij is op dit moment ook werkzaam voor het NHV en ze is bondscoach van de dames van Oranje U19.

Hoofdsponsor
Hoofdsponsor Morrenhof-Jansen installatiebedrijven heeft besloten haar hoofdsponsorschap van de afgelopen twee jaar met een jaar te verlengen. De directie van deze grote Dalfser onderneming is zeer begaan met het tophandbal in Dalfsen.